Dispositivos y accesorios
Pasta with fennel and tomato sauce
Prep. 15min
Total 40min
4 portions
Ingredientes
-
vegetable oil20 g
-
fennel bulb trimmed and cut in slices (2-3 cm)400 g
-
fennel seeds1 tsp
-
brown onion cut into halves, then cut into thin slices (5 mm)60 g
-
canned chopped tomatoes400 g
-
tomato paste20 g
-
water1100 g
-
salt1 tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
Vegetable stock paste (see Tip)½ tsp
-
balsamic glaze½ tsp
-
pine nuts30 g
-
dried penne pasta300 g
-
bocconcini drained and cut into halves125 g
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
9.2 mg
Proteína
18.5 g
Calorías
2078.6 kJ /
494.9 kcal
Grasa
18.1 g
Fibra
6.5 g
Grasas saturadas
5.2 g
Carbohidratos
60.5 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Fakeaway favourites
15 Recetas
Australia y Nueva Zelanda
Australia y Nueva Zelanda
También podría gustarte...
Charred leek gulai sayur
1h 10min
Super green pasta (Darren Robertson)
30min
Crispy-skinned snapper with macadamia cream and spring vegetables
1h
Summer dahl
35min
Slow-cooked eggplant pasta sauce
5h 40min
Steamed greens with lemon feta
20min
Summer tomato and gin pasta sauce
35min
Chilli chutney quesadillas
1h
Tomato pasta with vegetables and feta
30min
Ancho chilli and black bean stew
40min
Potatoes and green beans with parsley pesto
35min
Lentil bolognese
30min