Dispositivos y accesorios
Glazed carrots with honey
Prep. 10min
Total 1h 10min
2 portions
Ingredientes
-
Dutch carrots approx. 15 cm long (see Tips)150 g
-
salted butter10 g
-
honey15 g
-
salt1 pinch
-
fresh thyme2 sprigs
-
water plus extra to submerge bag1850 g
-
freshly squeezed lemon juice or 1 tsp ascorbic acid (see Tips)30 g
-
black sesame seeds for sprinkling (optional - see Tips)¼ tsp
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
154.3 mg
Proteína
1 g
Calorías
405.9 kJ /
96.7 kcal
Grasa
4.5 g
Fibra
3.8 g
Grasas saturadas
2.8 g
Carbohidratos
11.3 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Sous Vide for Two
8 Recetas
Australia y Nueva Zelanda
Australia y Nueva Zelanda
También podría gustarte...
Pickled radishes (Thermomix® Cutter, using modes)
72h 30min
Roast beef with Yorkshires and gravy
3h 15min
Hearty seafood chowder
1h
Sautéing Red Pepper with Onions
25min
Sautéing 7 oz Carrots
15min
Sautéed prawns
15min
Caramelised onions (400-500 g)
25min
Sautéed mushrooms (400 g)
20min
Bavarian Cheese Dip
5min
Boiled Egg Mode
20min
Brandy custard (TM6)
15min
Rum and raisin ice cream
24h 10min