Dispositivos y accesorios
Glazed carrots with honey
Prep. 10min
Total 1h 10min
2 portions
Ingredientes
-
Dutch carrots approx. 15 cm long (see Tips)150 g
-
salted butter10 g
-
honey15 g
-
salt1 pinch
-
fresh thyme2 sprigs
-
water plus extra to submerge bag1850 g
-
freshly squeezed lemon juice or 1 tsp ascorbic acid (see Tips)30 g
-
black sesame seeds for sprinkling (optional - see Tips)¼ tsp
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
154.3 mg
Proteína
1 g
Calorías
405.9 kJ /
96.7 kcal
Grasa
4.5 g
Fibra
3.8 g
Grasas saturadas
2.8 g
Carbohidratos
11.3 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Sous Vide for Two
8 Recetas
Australia y Nueva Zelanda
Australia y Nueva Zelanda
También podría gustarte...
Rösti Bern style (Thermomix® Cutter)
40min
Grilled Tri-Tip with Creamed Spinach
Ninguna valoración
Sous-vide Rare Fillet Steak with Herb Garlic Butter
2h 15min
Sous-Vide Pork Chops, Pears and Chocolate Sauce
2h 55min
Béarnaise sauce
20min
Sous-vide rare beef steak with béarnaise sauce
2h 20min
Sautéed leeks (200 g)
15min
Beef cheek Bourguignon
5h 25min
Rare beef steak with herb garlic butter
2h 15min
Lamb cutlets with spinach and pea purée
40min
Scallops with pea purée
25min
Hollandaise
15min