Dispositivos y accesorios
Mushrooms stuffed with onion ricotta
Prep. 10min
Total 40min
8 portions
Ingredientes
-
fresh field mushrooms cups only; stalks reserved8
-
Parmesan cheese cut into pieces (3 cm)80 g
-
onion (approx. 160 g), cut into halves1
-
garlic cloves2
-
fresh flat-leaf parsley leaves only8 sprigs
-
extra virgin olive oil20 g
-
ricotta (see Tips)400 g
-
sea salt to taste½ - 1 tsp
-
ground black pepper¼ tsp
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
1958.1 mg
Proteína
12.4 g
Calorías
795 kJ /
190 kcal
Grasa
11.6 g
Fibra
3.9 g
Grasas saturadas
6.2 g
Carbohidratos
9.5 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Newsletter 2025
12 Recetas
Australia y Nueva Zelanda
Australia y Nueva Zelanda
También podría gustarte...
Homemade toasted muesli
30 min
Pad Thai
45 min
Vanilla Mille-feuille with Caramel and Pecan Nuts
Brak ocen
Cold and Flu Tea Bombs
6 godz. 25 min
Mediterranean Shrimp and Orzo Soup
1 godz. 5 min
Thai watermelon salad
50 min
Hash Browns
20 min
'Sun City' chicken and cauliflower curry
40 min
Sicilian prawn salad
40 min
Roasted Chicken with Vegetables
1 godz. 45 min
Shakshuka in the Varoma
30 min
Baked Salmon Sushi Cups
30 min