Dispositivos y accesorios
Mini Jamaican style ginger bundts
Prep. 10min
Total 25min
6 portions
Ingredientes
-
crystallised ginger20 g
-
unsalted butter plus extra to grease65 g
-
dark brown sugar65 g
-
golden syrup plus 1 tbsp to brush70 g
-
treacle50 g
-
self-raising flour plus extra to dust125 g
-
ground ginger½ tbsp
-
ground cinnamon½ tsp
-
mixed spice½ tsp
-
bicarbonate of soda½ tsp
-
sea salt1 pinch
-
full cream milk120 g
-
egg1
-
boiling water2 tbsp
-
icing sugar to dust
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
386.5 mg
Proteína
4.5 g
Calorías
1248.9 kJ /
298.5 kcal
Grasa
10.6 g
Fibra
0.8 g
Grasas saturadas
6.1 g
Carbohidratos
45.4 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Mini cakes
15 Recetas
Australia y Nueva Zelanda
Australia y Nueva Zelanda
También podría gustarte...
Edna's lemon curd tea cakes
30 Min
Walnut and coffee cream muffin
55 Min
Peach and custard cream muffins
50 Min
Thirty second whole orange cake
1 Std. 15 Min
Edna's lemon curd teacake
40 Min
Walnut cake with coffee frosting
1 Std. 10 Min
Jamaican style ginger cake
1 Std. 20 Min
Cheese and bacon scones
35 Min
Best lemon drizzle cake
35 Min
Ginger slice
1 Std. 35 Min
Ginger fluff
50 Min
Better banana cake
45 Min