Dispositivos y accesorios
Gin and tonic drizzle cake
Prep. 10min
Total 1h
8 portions
Ingredientes
Cake
-
unsalted butter softened, plus extra to grease200 g
-
blanched almonds50 g
-
cinnamon quill2 cm
-
juniper berries2 tsp
-
sugar150 g
-
lemon peel strip (4 cm), zest only, no white pith1
-
eggs4
-
natural yoghurt100 g
-
self-raising flour200 g
Gin and tonic syrup
-
tonic water80 g
-
sugar40 g
-
lemon juice1 tsp
-
gin (see Tips)20 g
Gin and tonic glaze
-
pure icing sugar180 - 200 g
-
tonic water20 g
-
gin30 g
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
325.6 mg
Proteína
8.3 g
Calorías
2301.9 kJ /
548.1 kcal
Grasa
27 g
Fibra
1.5 g
Grasas saturadas
14.6 g
Carbohidratos
70.4 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Ginspiration
11 Recetas
Australia y Nueva Zelanda
Australia y Nueva Zelanda
También podría gustarte...
Dundee Cake
3h 10min
Christmas mince pies
1h 40min
Firecracker stuffed butternut pumpkin
55min
Delicious lemon pudding
55min
Sauerkraut
96h
Sweet shortcrust pastry
1h 50min
Sticky Jamaican Ginger Cake
25h
Morello Cherry Brownies
1h
Cardamom and lime syrup cake
1h 35min
Classic christmas fruit mince
1h 10min
Whole orange cake with spiced syrup
2h 20min
Date and nut loaf
1h 20min