Dificultad
La mayoría de nuestras recetas son fáciles, aunque las clasificadas con dificultad “media” o “difícil” son un poco más exigentes.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Raciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
Bread pastry
- 300 g leftover bread, crusts and slices, torn into pieces
- 225 g plain flour, plus extra to dust
- 220 g unsalted butter, chilled and cut into pieces
- 1 tsp sea salt
- 1 egg
- 40 g water, plus an extra 20 g if needed
Rhubarb chutney
- ½ red onion, cut into pieces
- 3 tsp fennel seeds
- 2 sprigs fresh rosemary, leaves only
- 2 cm piece fresh ginger
- 20 g extra virgin olive oil
- 350 g rhubarb (approx. 3 stalks), trimmed and cut into pieces (4 cm)
- 60 g red wine vinegar
- 150 g brown sugar
- ½ tsp sea salt
Beef pie filling
- olive oil spray, to grease
- 200 - 300 g roast beef leftovers, cut into bite size pieces (see Tips)
- 20 g extra virgin olive oil
- 1 onion, cut into quarters
- 1 carrot, cut into pieces
- 1 celery stalk, cut into pieces
- 1 tsp sea salt
- 2 ½ tbsp ras el hanout (see Tips)
Assembly
- 1 egg, beaten
- 1 tbsp milk
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 3445.7 kJ / 823.5 kcal
- Proteína
- 25.1 g
- Carbohidratos
- 87.3 g
- Grasa
- 42.4 g
- Grasas saturadas
- 21.7 g
- Fibra
- 6.2 g
- Sodio
- 1268.3 mg
En las Colecciones
Recetas alternativas
Pine nut and currant rissoles (Mark LaBrooy)
55min
Cottage pie
1h 30min
Hot cross bun loaf
2 godz. 40 min
Carrot and swede mash
25min
Rhubarb crumble
45min
Tomato passata
1h 40min
Rich tomato relish
2h 15min
Tomato relish
2 godz. 10 min
Ginger fluff
50 min
Mint sauce
5 Min
Chloe's caramel fudge
24 Std. 30 Min
Traditional sausage rolls
50 min