Dispositivos y accesorios
Singapore Laksa
Prep. 5min
Total 55min
4 portions
Ingredientes
-
cooking oil120 g
-
prawn shell200 g
-
water550 g
-
shallots200 g
-
garlic cloves5
-
fresh red chillies deseeded, sliced3
-
dried chillies soaked to soften20 g
-
fresh lemongrass white part only2
-
candlenuts (buah keras)3
-
fresh turmeric20 g
-
fresh galangal50 g
-
dried shrimp soaked to soaften70 g
-
coriander powder1 tbsp
-
shrimp paste (belacan) toasted10 g
-
coconut milk750 g
-
tofu puffs cut in halves100 g
-
fish cakes sliced100 g
-
prawns peeled200 g
-
salt adjust to taste1 tsp
-
chicken stock powder1 tsp
-
300 g mixian (thick rice noodles)yellow noodles blanched300 g
-
hard-boiled eggs cut in halves3
-
bean sprouts (taugeh) blanched50 g
-
laksa leaves chopped20 g
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
1794.1 mg
Proteína
50.9 g
Calorías
5501.8 kJ /
1315 kcal
Grasa
76.5 g
Fibra
9.3 g
Grasas saturadas
34.7 g
Carbohidratos
93.8 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Homemade Hero
10 Recetas
Internacional
Internacional
SG60 Flavours
15 Recetas
Internacional
Internacional
También podría gustarte...
Stir-fry Kailan with Oyster Sauce
10min
Sambal Kangkung
10min
KL Hokkien Noodles
35min
Ayam Masak Lemak Cili Api
20min
Bingka Ubi (Baked Tapioca Cake)
1h 10min
Hainanese Chicken Rice
4h 5min
Singapore Curry Chicken Noodles
1h
Singapore Chilli Crab
50min
Ayam Masak Kicap
40min
Mee Goreng Mamak
20min
Hainanese chicken rice with vegetable soup and steamed egg
1h 25min
Stir-fry Baby Bak Choy
10min