Olive Vegetable Rice
TM6

Olive Vegetable Rice

4.6 (8 valoraciones )

Ingredientes

  • 8 garlic cloves
  • 120 g shallots
  • 8 dried shiitake mushrooms, soaked to soften, stems removed
  • 40 g cooking oil
  • 200 g pork belly, skinless, cut in thin slices
  • 20 g dried shrimp, soaked to soften, drained
  • 200 g pickled olive vegetables (gan lan cai), oil drained
  • 20 g chicken stock powder
  • 600 g water
  • 50 g carrots, cut in cubes
  • 350 g parboiled basmati rice, rinsed

Inf. nutricional
por 1 portion
Calorías
2197 kJ / 525 kcal
Proteína
10 g
Carbohidratos
62 g
Grasa
27 g
Grasas saturadas
8 g
Fibra
4 g
Sodio
1013 mg

¿Te gusta lo que ves? ¡Esta receta y otras más de 80 000 te están esperando!

Registrarse gratis

Regístrate en la prueba gratuita de 30 días y descubre todas las recetas de Cookidoo® sin compromiso.

Más información

Recetas alternativas