Dispositivos y accesorios
Pork Ball Soup With Cabbage
Prep. 10min
Total 40min
6 portions
Ingredientes
Pork balls
-
pork shoulder loin cut in strips (1 cm), partially frozen200 g
-
cornflour (starch)2 tsp
-
sesame oil1 tsp
-
light soy sauce1 tbsp
-
fish sauce1 tbsp
-
salt adjust to taste1 tsp
-
white pepper powder½ tsp
-
dried sole fish powder1 tsp
Soup base
-
water1400 g
-
Chinese cabbage cut in pieces (4-5 cm)400 g
-
Tianjin preserved vegetables (tung choy)30 g
-
chicken stock powder½ tbsp
-
fresh ginger sliced5 g
-
white pepper powder½ tsp
-
salt adjust to taste1 pinch
-
spring onion chopped, to garnish1 sprig
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
1392.8 mg
Proteína
9.9 g
Calorías
488.1 kJ /
116.7 kcal
Grasa
6.9 g
Fibra
1.2 g
Grasas saturadas
2.4 g
Carbohidratos
3.9 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
In Homemade We Trust
43 Recetas
Internacional
Internacional
También podría gustarte...
Old Cucumber Soup
Ninguna valoración
Traditional Mooncake
2h 15min
Walnut Mooncake
1h 10min
Tau Suan (Split Mung Bean Dessert)
50min
Ayam Pongteh
30min
Chinese Tea Eggs
1h
Mapo tofu
30min
Steamed orange and pomegranate sponge
1h 35min
Braised Sea Cucumber With Roast Pork
1h 15min
Salted Chicken
5h 10min
Hakka Rice Wine Chicken
1h 25min
Tau Eu Bak (Braised Soy Sauce Pork Belly)
1h 50min