Dispositivos y accesorios
Vegetarian Beehoon
Prep. 5min
Total 25min
5 portions
Ingredientes
-
rice vermicelli400 g
-
olive oil60 g
-
fresh ginger sliced25 g
-
dried shiitake mushrooms soaked to soften, stem removed, sliced30 g
-
cabbage cut in small pieces500 g
-
carrots cut in 4 cm length100 g
-
water plus extra to soak rice vermicelli650 g
-
light soy sauce50 g
-
vegetarian oyster sauce30 g
-
mushroom seasoning powder3 tbsp
-
white pepper powder1 tsp
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
755.8 mg
Proteína
4.6 g
Calorías
2395 kJ /
572.4 kcal
Grasa
15.3 g
Fibra
5.6 g
Grasas saturadas
2.1 g
Carbohidratos
106 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
We Celebrate our Uniqueness
19 Recetas
Internacional
Internacional
También podría gustarte...
Stir-fry Kailan with Oyster Sauce
10min
Hainanese Chicken Rice
4h 5min
Oil Free Braised Chicken Wings
50min
Sambal Udang Petai (Spicy Stinky Bean Prawns)
20min
Ginger Fried Rice
15min
Cordyceps Flower Chicken Soup
2h 5min
Demo Recipe 3 - Stir Fried French Beans
15min
Demo Recipe 2 - Quick Steamed Buns
1h
Asam Pedas Ikan (Spicy Tamarind Fish)
25min
Sambal Petai Fried Mee
20min
Old Cucumber Soup
Ninguna valoración
Stir Fried French Beans
15min