Menu: Broccoli en Edamame Soep met Gorgonzola, Zalm met Groenten en Dillesaus

Ninguna valoración
Prep. 25min
Total 1h 45min
6 portie

Ingredientes

  • teentjes knoflook
    2
  • gele uien in vieren gesneden
    150 g
  • olijfolie
    50 g
  • broccoliroosjes
    350 g
  • sojabonen edamame, bevroren
    200 g
  • groentebouillonblokje (voor 0,5 l)
    2
  • water
    850 g
  • aardappelen gesneden (2 cm)
    600 g
  • courgettes ongepeld, in plakjes gesneden (2 cm)
    300 g
  • rode uien in achtsten gesneden
    300 g
  • pompoen geschild, in stukken gesneden
    200 g
  • rode paprika's in staafjes gesneden (1 cm)
    300 g
  • zalmfilet, vers aan één stuk (ongeveer 20 cm x 30 cm)
    1200 g
  • room, 35% vet
    100 g
  • gorgonzola in stukken gesneden
    120 g
  • verse dille
    20 g
  • gele uien in vieren gesneden
    200 g
  • bloem
    30 g
  • zout
    1 theelepel
  • crème fraîche
    150 g
  • mosterd
    75 g
  • zwarte peper, gemalen
    1 snuifje

Inf. nutricional por 6 portie

Calorías 5413.4 kcal / 22649.6 kJ
Proteína 374.5 g
Grasa 322.7 g
Carbohidratos 281.5 g
Fibra 48.5 g
Grasas saturadas 99.2 g
Sodio 15344.2 mg

¿Te gusta lo que ves?

¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!

Regístrate en nuestra prueba gratuita de 30 días y descubre todo lo que Cookidoo® tiene para ofrecerte. Sin compromiso.

Registrarse gratis Más información


También podría gustarte...