Dinner for 2 - Creamy Vegetable Soup, Steamed Chicken with Vegetable Tagliatelle and Mustard Sauce

Dinner for 2 - Creamy Vegetable Soup, Steamed Chicken with Vegetable Tagliatelle and Mustard Sauce

4.4 16 valoraciones
Prep. 20min
Total 45min
4 portions

Ingredientes

Soup, Steamed Chicken and Vegetable Tagliatelle
  • onions halved
    3 - 3 ½ oz
  • garlic clove
    1
  • olive oil
    1 oz
  • carrots medium
    1 - 2
  • zucchini large
    1
  • water plus extra for soup
    14 oz
  • salt
    2 level tsp
  • mixed vegetables (e.g. potato, zucchini, carrots, leek), cut into pieces
    16 oz
  • chicken breast fillets cut into strips (2 in. x ¾ in.)
    16 oz
    16 oz turkey breast fillets, skinless, cut into strips (2 in. x ¾ in.)
  • unsalted butter (opcional)
    ½ oz
    1 tbsp cream
Sauce
  • crème fraîche
    2 oz
    2 oz cream, min. 30% fat
  • mustard
    1 tbsp
  • salt
    ½ tsp
  • ground black pepper
    1 pinch
  • fresh parsley leaves only
    3 - 4 sprigs
  • egg yolk (opcional)
    1

Inf. nutricional por 1 portion

Calorías 304 kcal / 1269 kJ
Proteína 31 g
Grasa 13 g
Carbohidratos 13 g
Fibra 4 g

¿Te gusta lo que ves?

¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!

Regístrate en nuestra prueba gratuita de 30 días y descubre todo lo que Cookidoo® tiene para ofrecerte. Sin compromiso.

Registrarse gratis Más información


También podría gustarte...