
Dispositivos y accesorios
Quick Thai Chicken Curry
Prep. 20min
Total 40min
4 portions
Ingredientes
-
garlic clove1
-
yellow onions halved3 ½ oz
-
salt to taste½ - 1 tsp
-
oil1 oz
-
Thai red curry paste3 ½ oz
-
coconut milk14 oz
-
water5 oz
-
waxy potatoes (e.g. Yukon Gold, red potatoes, fingerling), peeled, cut into bite-size pieces16 - 17 oz
-
carrots cut into bite-size pieces4 oz
-
boneless, skinless chicken breast cubed (1½ in.)24 oz
-
frozen peas6 oz
-
fresh cilantro leaves only, to garnish2 - 3 sprigs
Inf. nutricional por 1 portion
Calorías
607 kcal /
2539 kJ
Proteína
49 g
Grasa
29 g
Carbohidratos
33 g
Fibra
7.5 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en

The basic cookbook
177 Recetas
Canadá
Canadá

The Basic Cookbook
176 Recetas
Estados Unidos
Estados Unidos