Mushroom Risotto
TM6 TM5

Mushroom Risotto

3.6 (206 valoraciones )

Ingredientes

  • 2 oz Parmesan cheese, cut into pieces (approx. 1 in.)
  • 1 oz dried porcini mushrooms
  • 1 oz yellow onions
  • 1 garlic clove
  • 1 oz olive oil
  • 1 oz salted butter
  • 12 oz Arborio rice
  • 2 oz white wine
  • 2 - 3 tsp vegetable stock paste
    o bien 1 vegetable stock cube
  • 7 oz fresh mushrooms, sliced
  • 37 oz water
  • fine sea salt, to taste
  • ground black pepper, to taste

Inf. nutricional
por 1 portion
Calorías
2179.9 kJ / 521 kcal
Proteína
13 g
Carbohidratos
76.1 g
Grasa
17.1 g
Grasas saturadas
7.1 g
Fibra
3.8 g
Sodio
257 mg

¿Te gusta lo que ves? ¡Esta receta y otras más de 80 000 te están esperando!

Registrarse gratis

Regístrate en la prueba gratuita de 30 días y descubre todas las recetas de Cookidoo® sin compromiso.

Más información

Recetas alternativas