Stuffed Peppers with Rice and Tomato Sauce
TM6 TM5

Stuffed Peppers with Rice and Tomato Sauce

4.3 (30 valoraciones )

Ingredientes

Stuffed Peppers with Rice

  • 2 ½ oz yellow onions, halved
  • 1 garlic clove (opcional)
  • 8 - 12 oz ground beef
  • 2 slices white bread, cut into pieces
  • 1 oz mustard
  • ½ tsp salt
  • 1 tsp sweet paprika
  • ¼ tsp ground black pepper
  • 1 large egg
  • 4 bell peppers, red, green or yellow
  • 43 oz water
  • 2 heaping tsp homemade vegetable stock paste
    o bien 2 vegetable stock cubes
  • 8 oz basmati rice

Tomato Sauce

  • 1 ½ oz unsalted butter, cut into pieces
  • 1 ½ oz all-purpose flour
  • 1 can crushed tomatoes (approx. 15 oz)
  • 2 oz tomato purée (concentrated)
  • ½ tsp salt
  • ¼ tsp ground black pepper
  • 1 tsp sugar
  • 1 tsp lemon juice

Inf. nutricional
por 1 portion
Calorías
5400.7 kJ / 1290.8 kcal
Proteína
50.4 g
Carbohidratos
252.9 g
Grasa
32.5 g
Grasas saturadas
14.5 g
Fibra
75.8 g
Sodio
1106.3 mg

¿Te gusta lo que ves? ¡Esta receta y otras más de 80 000 te están esperando!

Registrarse gratis

Regístrate en la prueba gratuita de 30 días y descubre todas las recetas de Cookidoo® sin compromiso.

Más información

Recetas alternativas