Pasta Salad with Trout and Vegetables
TM6 TM5

Pasta Salad with Trout and Vegetables

3.9 (7 valoraciones )

Ingredientes

  • 36 oz water
  • 7 oz white wine
  • 3 ½ oz freshly squeezed orange juice
  • 1 ½ tsp salt
  • 14 oz skinless trout fillets
    o bien 14 oz skinless salmon fillets
  • 7 oz frozen green peas
  • 8 ½ oz fidelini (thin short dried pasta for soups) (e.g. mezze, penne rigate), 10 minutes cooking time
  • 1 oz extra virgin olive oil, plus 1 tbsp
  • 1 garlic clove
  • 1 oz capers, rinsed
  • 3 oz pitted black olives
  • 13 oz cherry tomatoes, quartered or halved
  • 1 pinch ground black pepper (opcional)
  • ½ oz lemon juice (opcional)

Inf. nutricional
por 1 portion
Calorías
1650.5 kJ / 394.5 kcal
Proteína
21.1 g
Carbohidratos
41.1 g
Grasa
13.5 g
Grasas saturadas
2.4 g
Fibra
4.4 g
Sodio
846.2 mg

¿Te gusta lo que ves? ¡Esta receta y otras más de 80 000 te están esperando!

Registrarse gratis

Regístrate en la prueba gratuita de 30 días y descubre todas las recetas de Cookidoo® sin compromiso.

Más información

Recetas alternativas