Dispositivos y accesorios
Salmon with Vegetable Sauce
Prep. 10min
Total 25min
4 portions
Ingredientes
-
fresh salmon fillet28 oz
-
salt divided1 ½ tsp
-
ground black pepper plus ¼ tsp3 - 5 pinch
-
fresh parsley, leaves only½ oz
-
leeks halved lengthways, sliced ( ¼ in.)6 oz
-
zucchini sliced (1½ in.)7 oz
-
water2 oz
-
green peas (fresh or frozen)5 oz
-
mascarpone6 oz
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
2771.6 mg
Proteína
51.7 g
Calorías
2614.4 kJ /
624.9 kcal
Grasa
40.7 g
Fibra
3.3 g
Grasas saturadas
13 g
Carbohidratos
14.9 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Air-Fry Sensor
9 Recetas
Estados Unidos
Estados Unidos
También podría gustarte...
Chickpea Ratatouille
1h
Waldorf Salad
15min
Greens and Ham Egg White Omelet (Diabetes)
25min
Nourish Bowl (Diabetes)
55min
Steaks with Mushroom Risotto
40min
Roasted Meatballs and Spicy Potatoes
1h
Salmon and Basmati Rice with Dill Cream Sauce
40min
Picadillo a la Habanera (Ground Beef)
1h
Pulled Chicken Tortillas (Diabetes)
40min
Chicken and Mushroom Rice
30min
Turkey Taco Meat Filling
35min
Ropa Vieja Cubana (Cuban Shredded Beef)
4h 20min