Dispositivos y accesorios
Spicy Eggplant, Chickpeas and Chicken
Prep. 10min
Total 30min
3 portions
Ingredientes
-
eggplant cubed (½ in.)7 oz
-
salt divided, to taste¾ tsp
-
extra virgin olive oil divided1 ½ oz
-
dried oregano1 tbsp
-
3 ½ oz leeksyellow onions3 ½ oz
-
garlic cloves2
-
fresh ginger peeled, sliced thinly2 tsp
-
chicken breast fillet cut into strips (½ in.)9 oz
-
dried ground turmeric¼ - ½ tsp
-
garam masala1 tsp
-
dried red chili flakes¼ tsp
-
all-purpose flour1 tbsp
-
tomato paste½ - 1 oz
-
vegetable broth (see Tip)7 oz
-
canned chickpeas drained14 oz
-
yogurt high protein5 oz
-
ground black pepper⅛ tsp
-
cilantro roughly chopped, to garnish
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
946.9 mg
Proteína
35.2 g
Calorías
2134.9 kJ /
510.3 kcal
Grasa
21 g
Fibra
12.2 g
Grasas saturadas
3.7 g
Carbohidratos
46.4 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Fabulous 50+
5 Recetas
Estados Unidos
Estados Unidos
También podría gustarte...
Black Rice Bowl with Chicken and Mushrooms
40min
Tomato Soup
40min
Turkey Taco Bowl
1h
Salmon with Grapefruit Quinoa
50min
Parmesan Rind Marinara
1h 15min
Buddha Bowl with Chicken (TM6)
1h
Spicy Shrimp and Quinoa Bowl
30min
Hoisin Pork Bowl
45min
Teriyaki Salmon with Edamame and Cucumber (Diabetes)
50min
Mushroom Brown Rice Risotto (Diabetes)
1h 15min
Vegan Creamy Tomato Soup
30min
Slow Cooked White Chicken Chili
2h 10min