Dispositivos y accesorios
Beetroot Carpaccio with Burrata
Prep. 15min
Total 1h 25min
8 portions
Ingredientes
-
extra virgin olive oil140 g
-
white wine vinegar60 g
-
lemon juice30 g
-
Dijon mustard1 tsp
-
maple syrup15 g
-
dried basil5 tsp
-
fine sea salt½ tsp
-
ground black pepper¼ tsp
Beetroots
-
baby beetroot trimmed800 g
-
water1100 g
-
rocket salad120 g
-
burrata cheese torn in pieces250 g
-
pomegranate seeds (opcional)2 Tbsp
-
pecan nuts (opcional) roughly chopped2 Tbsp
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
436.8 mg
Proteína
9.1 g
Calorías
1271.4 kJ /
303.9 kcal
Grasa
24.7 g
Fibra
3.3 g
Grasas saturadas
6.9 g
Carbohidratos
12.7 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién podría gustarte...
Frozen Fruit Sorbet (3-in-1)
5min
Spaghetti Carbonara
40min
Îles Flottantes in White Chocolate Cream and Roses
1h 20min
Pork Tenderloin with Paprika Cream Sauce and Linguine
1h 30min
Pico de Gallo
5min
Courgetti with Bolognese Sauce
40min
Espresso Martini
5min
Mushroom Carpaccio (TM5)
25min
Zofia Wolski's Turkey empanada gallega (TM6)
1h 30min
Liver Cake
1h 50min
Spicy Stout Goulash with Caramelised Pork Belly
3h 10min
Express Strawberries Dessert
5min