Baked Eggs on Spiralized Vegetables
TM6

Baked Eggs on Spiralized Vegetables

5.0 (4 valoraciones )

Ingredientes

  • 400 - 450 g courgettes, ends trimmed, if large, trimmed in a circular shape to fit blade width
  • 200 - 250 g sweet potato, ends trimmed, if large, trimmed if necessary to fit blade width
  • ½ tsp fine sea salt, plus extra for seasoning
  • 3 Tbsp olive oil, plus 10 g
  • 80 g onions, quartered
  • 2 sprigs fresh basil leaves, plus extra for garnishing
  • 100 g mushrooms, sliced (1 cm)
  • ½ - 1 tsp harissa paste, to taste
  • 4 large eggs
  • dried chilli flakes, to taste
  • ground black pepper, to taste

Inf. nutricional
por 1 portion
Calorías
1220.6 kJ / 291.8 kcal
Proteína
11.5 g
Carbohidratos
18 g
Grasa
19.5 g
Grasas saturadas
4 g
Fibra
3.4 g
Sodio
422.7 mg

¿Te gusta lo que ves? ¡Esta receta y otras más de 80 000 te están esperando!

Registrarse gratis

Regístrate en la prueba gratuita de 30 días y descubre todas las recetas de Cookidoo® sin compromiso.

Más información

Recetas alternativas