Baked Eggs on Spiralized Vegetables

Baked Eggs on Spiralized Vegetables

5.0 8 valoraciones
Prep. 30min
Total 1h
4 portions

Ingredientes

  • courgettes ends trimmed, if large, trimmed in a circular shape to fit blade width
    400 - 450 g
  • sweet potato ends trimmed, if large, trimmed if necessary to fit blade width
    200 - 250 g
  • fine sea salt plus extra for seasoning
    ½ tsp
  • olive oil plus 10 g
    3 Tbsp
  • onions quartered
    80 g
  • fresh basil leaves plus extra for garnishing
    2 sprigs
  • mushrooms sliced (1 cm)
    100 g
  • harissa paste to taste
    ½ - 1 tsp
  • large eggs
    4
  • dried chilli flakes to taste
  • ground black pepper to taste

Inf. nutricional por 1 portion

Calorías 291.8 kcal / 1220.6 kJ
Proteína 11.5 g
Grasa 19.5 g
Carbohidratos 18 g
Fibra 3.4 g
Grasas saturadas 4 g
Sodio 422.7 mg

¿Te gusta lo que ves?

¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!

Regístrate en nuestra prueba gratuita de 30 días y descubre todo lo que Cookidoo® tiene para ofrecerte. Sin compromiso.

Registrarse gratis Más información


También podría gustarte...