Dispositivos y accesorios
Caprese Style Baked Spiralized Vegetables
Prep. 20min
Total 45min
4 portions
Ingredientes
-
sweet potatoes ends trimmed, trimmed if necessary to fit in feeder350 - 400 g
-
parsnips ends trimmed, trimmed if necessary to fit in feeder350 - 400 g
-
olive oil4 Tbsp
-
fine sea salt1 ¼ tsp
-
gram flourchickpea flour2 Tbsp
-
tinned crushed tomatoes250 g
-
fresh basil leaves10 g
-
mozzarella (approx. 1 ball), torn in pieces150 g
-
pitted black olives sliced8 - 10
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
1194.2 mg
Proteína
12.7 g
Calorías
1768.8 kJ /
422.8 kcal
Grasa
23.3 g
Fibra
9.2 g
Grasas saturadas
7 g
Carbohidratos
43.3 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Spiralize Your Life
28 Recetas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
También podría gustarte...
Menu: Rice with Peppers and Prawns; Fruit Salad Papillote with Ice Cream
40min
Kale, Coriander Pesto and Yoghurt Dip
10min
Creamy Chicken and Broccoli Pasta
30min
Courgetti with Bolognese Sauce
40min
Satay Tofu Kebabs
1h 5min
Squash and Beetroot Couscous with Chickpeas and Tahini Dressing
45min
Tabbouleh-stuffed Peppers
50min
Pico de Gallo (Mexican Tomato Salsa)
5min
Quinoa Salad with Spiced Butternut Squash and Courgettes
50min
Caribbean Wraps
50min
Chestnut, Mushroom and Cranberry Tart
1h
Pumpkin Risotto
45min