Dificultad
La mayoría de nuestras recetas son fáciles, aunque las clasificadas con dificultad “media” o “difícil” son un poco más exigentes.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Raciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
Lemon and hazelnut pangrattato
- 4 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 3 sprigs fresh lemon thyme, leaves only
- ½ lemon, zest only, no white pith
- 1 garlic clove
- 200 g sourdough bread (day old), torn into pieces (3-4 cm)
- 50 g toasted hazelnuts, skins removed
- 25 g extra virgin olive oil
- 20 g lemon juice (approx. ½ lemon)
Root vegetables
- 700 g water
- 300 g raw beetroot (approx. 3), scrubbed clean and cut into eighths lengthways
- 400 g Dutch carrots, scrubbed clean and cut into halves lengthways
- 250 g purple carrots, scrubbed clean and cut into quarters lengthways
- 200 g parsnips, scrubbed clean and cut into quarters lengthways
- 200 g turnip, or swede, scrubbed clean and cut into eighths lengthways
- 40 g avocado oil
- ¼ tsp sea salt
- 2 pinches ground black pepper
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 1015 kJ / 242 kcal
- Proteína
- 5.5 g
- Carbohidratos
- 24 g
- Grasa
- 12.5 g
- Grasas saturadas
- 1.5 g
- Fibra
- 7.5 g
- Sodio
- 256.6 mg
En las Colecciones
Recetas alternativas
Silverbeet quiche with oat and Parmesan crust
1h 15min
Beetroot and carrot salad with vincotto dressing
10 min
Broccoli salad
10 min
Spinach salad with crunchy quinoa and green goddess dressing
2 Std. 50 Min
Beetroot, pear and blue cheese salad
1 Std. 10 Min
Sweet potato and grain salad
1h 30 min
Mediterranean vegetable bake
50min
Lentil and mint salad
3h 55 min.
Sweetcorn and black rice salad
1h
Layered vegetable salad with creamy herb dressing
40 Min
Spinach and feta galette
1h 50 min
Mixed tomato and labne salad
24 Std. 20 Min