Dispositivos y accesorios
Pancetta-wrapped apricot stuffing roll
Prep. 20min
Total 1h
10 portions
Ingredientes
-
pancetta (approx. 350 g), thick cut and rind removed26 slices
-
day old bread torn into pieces (3 cm)250 g
-
fresh flat-leaf parsley (approx. 15 g), leaves only8 sprigs
-
fresh sage leaves3
-
brown onions cut into halves2
-
garlic cloves2
-
butter80 g
-
dried apricots (approx. 70 g), cut into pieces12
-
dried cranberries50 g
-
sea salt to taste¼ tsp
-
ground black pepper to taste¼ tsp
-
ground allspice½ tsp
-
eggs2
-
apricot jam1 tbsp
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
1148.4 mg
Proteína
14 g
Calorías
1110 kJ /
264 kcal
Grasa
14 g
Fibra
3.2 g
Grasas saturadas
6.9 g
Carbohidratos
19 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Festive Flavour
105 Recetas
Australia y Nueva Zelanda
Australia y Nueva Zelanda
También podría gustarte...
Cranberry bacon stuffing
10min
Traditional cocktail sauce
5min
White chocolate and raspberry self-saucing pudding
1h
Apple, leek and sage sauce
15min
Chocolate mousse
3h 20min
Buttercream icing
10min
Poached salmon and beetroot blinis
45min
Gluten free chicken and leek pies
3h 20min
Beetroot, pear and blue cheese salad
1h 10min
Brandy cream
15min
Brandy butter
10min
Pineapple and orange glazed ham
2h