Dispositivos y accesorios
Portuguese green eggs
Prep. 15min
Total 50min
12 pieces
Ingredientes
-
water1000 g
-
eggs plus 2 extra eggs, beaten, to coat6
-
milk35 g
-
white bread25 g
-
fresh flat-leaf parsley leaves only25 g
-
vinegar1 tbsp
-
mustard½ tbsp
-
sea salt½ tsp
-
ground black pepper1 pinch
-
plain flour to coat
-
breadcrumbs to coat
-
vegetable oil to shallow fry (see Tips)
Dificultad
medio
Inf. nutricional por 1 piece
Sodio
212.1 mg
Proteína
6.2 g
Calorías
497.1 kJ /
118.4 kcal
Grasa
7.8 g
Fibra
0.5 g
Grasas saturadas
1.4 g
Carbohidratos
5.8 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Easter around the world
28 Recetas
Australia y Nueva Zelanda
Australia y Nueva Zelanda
También podría gustarte...
Cheat's chicken shoyu ramen
40min
Rice Wine Fish Fillet
Ninguna valoración
Spiralized Zucchini Tom Yum Soup Noodles
45min
Crispy flatbread with halloumi & ribbon veggies (Thermomix® Spiralizer, using modes)
1h 30min
Sushi Rice
1h 5min
Potatoes with Bacon and Hash
2h 15min
Japanese ramen noodle soup
1h 50min
Pork belly ramen
4h 10min
Seafood bisque
1h 10min
Salmon rice bowl (gut health)
45min
Temaki sushi
1h 40min
Chicken Katsu Sandwich Sushi (Onigirazu)
1h 30min