Dispositivos y accesorios
Portuguese green eggs
Prep. 15min
Total 50min
12 pieces
Ingredientes
-
water1000 g
-
eggs plus 2 extra eggs, beaten, to coat6
-
milk35 g
-
white bread25 g
-
fresh flat-leaf parsley leaves only25 g
-
vinegar1 tbsp
-
mustard½ tbsp
-
sea salt½ tsp
-
ground black pepper1 pinch
-
plain flour to coat
-
breadcrumbs to coat
-
vegetable oil to shallow fry (see Tips)
Dificultad
medio
Inf. nutricional por 1 piece
Sodio
212.1 mg
Proteína
6.2 g
Calorías
497.1 kJ /
118.4 kcal
Grasa
7.8 g
Fibra
0.5 g
Grasas saturadas
1.4 g
Carbohidratos
5.8 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Easter around the world
28 Recetas
Australia y Nueva Zelanda
Australia y Nueva Zelanda
También podría gustarte...
Garlic Clams Hotpot
Ninguna valoración
Chinese Tea Eggs
1h
Soy Braised Whole Chicken
Ninguna valoración
Chestnut, Mushroom and Cranberry Tart
Ninguna valoración
Baked half shell scallops with white miso, pickled ginger & chive butter (Paul Foreman)
35min
Balinese Betutu chicken
5h 35min
Indonesian white spice paste
35min
Buffalo Chicken Spring Rolls
1h 30min
Acar Timun (Cucumber Acar)
Ninguna valoración
Vegetable liquid stock (TM6)
3h 15min
Sambal Brinjal
40min
Gambas
10min