Dispositivos y accesorios
Orange couscous with steamed salmon
Prep. 10min
Total 35min
4 portions
Ingredientes
-
salmon fillets, fresh or frozen and thawed4
-
lemon juice only1
-
salt2 tsp
-
pepper, ground1 pinch
-
fresh rosemary leaves only4 sprigs
-
orange zest and juice1
-
water500 g
-
couscous250 g
-
watercress leaves only80 g
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Proteína
41 g
Calorías
3204 kJ /
767 kcal
Grasa
45 g
Fibra
4 g
Carbohidratos
47 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Mediterranean Cuisine
67 Recetas
Suiza
Suiza
También podría gustarte...
Risotto with Parmesan cheese
30min
Spinach potato soup with savoury egg custard
45min
Gluten-free, Vegan Lentil Wraps
Ninguna valoración
Steamed Scallion Rolls
3h
Spelt and chicken salad
1h 15min
Sicilian Prawn Salad
40min
Lemon Chicken with Couscous and Artichokes
2h 45min
Quinoa salad with crunchy vegetables
30min
Potato gnocchi
1h 15min
Pasta salad with tuna and basil vinaigrette
30min
Salmon fillets with buckwheat and asparagus
40min
Tagliatelle with porcini mushrooms
1h