Dispositivos y accesorios
Orange couscous with steamed salmon
Prep. 10min
Total 35min
4 portions
Ingredientes
-
salmon fillets, fresh or frozen and thawed4
-
lemon juice only1
-
salt2 tsp
-
pepper, ground1 pinch
-
fresh rosemary leaves only4 sprigs
-
orange zest and juice1
-
water500 g
-
couscous250 g
-
watercress leaves only80 g
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Proteína
41 g
Calorías
3204 kJ /
767 kcal
Grasa
45 g
Fibra
4 g
Carbohidratos
47 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Mediterranean Cuisine
67 Recetas
Suiza
Suiza
También podría gustarte...
Curried lentils and steamed pumpkin
1h 15min
Salmon, quinoa, feta and mixed vegetable salad
50min
Bread and tomato soup, Rolled spinach omelette and Steamed ratatouille vegetables
1h 5min
Fish Stock
Ninguna valoración
Asparagus, Parmesan rice and lemon sabayon sauce
1h
Stuffed vegetables
1h 20min
Lentil and spinach soup
50min
Lentil and chorizo stew
3h 45min
Cannelloni with artichoke filling and tomato sauce
1h 35min
Maple-Buttered Rum Cider
Ninguna valoración
Smooth fennel and carrot soup
40min
Creamy courgette soup
25min