Dispositivos y accesorios
Orange couscous with steamed salmon
Prep. 10min
Total 35min
4 portions
Ingredientes
-
salmon fillets, fresh or frozen and thawed4
-
lemon juice only1
-
salt2 tsp
-
pepper, ground1 pinch
-
fresh rosemary leaves only4 sprigs
-
orange zest and juice1
-
water500 g
-
couscous250 g
-
watercress leaves only80 g
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Proteína
41 g
Calorías
3204 kJ /
767 kcal
Grasa
45 g
Fibra
4 g
Carbohidratos
47 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Mediterranean Cuisine
67 Recetas
Suiza
Suiza
También podría gustarte...
Spinach potato soup with savoury egg custard
45 min
Cucumber soup with prawn skewers
35 min
Rainbow Bowl
1 godz. 15 min
Bacon-wrapped turkey leg with potatoes
1 godz. 40 min
Tex-Mex tortillas with shredded pork and black beans
1 godz. 20 min
Quinoa salad with crunchy vegetables
30 min
Stuffed vegetables
1 godz. 20 min
Salmon fillets with buckwheat and asparagus
40 min
Wholemeal pasta with chickpea cream and prawns
35 min
Energy smoothie
10 min
Chickpea soup with spinach
40 min
Lentil and spinach soup
50 min