Dispositivos y accesorios
Lemon meringue ice-cream cake
Prep. 5min
Total 13h 15min
12 slices
Ingredientes
Lemon curd
-
caster sugar200 g
-
freshly squeezed lemon juice240 g
-
unsalted butter cut into pieces160 g
-
eggs4
Ice-cream
-
caster sugar120 g
-
egg yolks3
-
pouring (whipping) cream750 g
-
natural vanilla extract1 tsp
-
sea salt1 pinch
Sponge base
-
unsalted butter to grease
-
caster sugar70 g
-
eggs2
-
natural vanilla extract1
-
self-raising flour70 g
Swiss meringue topping
-
caster sugar240 g
-
egg whites6
-
cream of tartar¾ tsp
-
natural vanilla extract1 tsp
-
sea salt1 pinch
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 slice
Sodio
172.5 mg
Proteína
7.1 g
Calorías
2571.2 kJ /
614.5 kcal
Grasa
37.2 g
Fibra
0.2 g
Grasas saturadas
22.3 g
Carbohidratos
65.6 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Thermomix® Everyday Summer 2024/2025
74 Recetas
Australia y Nueva Zelanda
Australia y Nueva Zelanda
También podría gustarte...
Melting moments with lemon cream
45min
Peach and custard cream muffins
50min
Edna's lemon curd teacake
40min
Banana bread
1h 40min
Creamy vanilla yoghurt
13h
Custard
10min
Steamed chocolate flan cake
2h 40min
Soft Chinese bread rolls
1h 20min
Yoghurt with red berry coulis
13h 20min
Only the best chocolate chip cookies ever
25min
Cheese Béchamel sauce (TM6)
15min
Better banana cake
45min