Dispositivos y accesorios
Magnolia Kitchen brownies
Prep. 15min
Total 1h 10min
9 portions
Ingredientes
-
oil spray to grease
-
blanched almonds60 g
-
canned chickpeas drained and rinsed (approx. 250 g after draining)400 g
-
coconut milk125 g
-
dairy free butter125 g
-
natural vanilla extract1 tsp
-
soft brown sugar200 g
-
Dutch cocoa powder60 g
-
gluten free baking powder½ tsp
-
gluten free flour100 g
-
dark chocolate (70% cocoa) roughly chopped, plus extra to sprinkle150 g
-
icing sugar to dust
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 9 portions
Sodio
1612.9 mg
Proteína
61.2 g
Calorías
17486.4 kJ /
4163.4 kcal
Grasa
245.8 g
Fibra
39.7 g
Grasas saturadas
98 g
Carbohidratos
425.5 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Magnolia Kitchen - Bernadette Gee
9 Recetas
Australia y Nueva Zelanda
Australia y Nueva Zelanda
También podría gustarte...
Raspberry crumble bars
40 Min
Five seed energy bars
1 Std. 45 Min
Strawberry and puffed millet cereal bars
2 Std. 15 Min
Sugar-free strawberry pistachio slice
50 Min
Blueberry crumble slice
1 Std. 15 Min
Coconut oat biscuits
45 Min
Lemon coconut bliss balls
40 Min
Pepita almond Florentines
1 Std.
Almond and date bars
2 Std. 15 Min
Peanut butter brownie bliss balls (Post-natal)
1 Std. 10 Min
Banana, walnut and date loaf (Skinnymixers)
55 Min
Caramel almond cashew slice (Post-natal)
2 Std. 30 Min