![Steamed chocolate cake and poached pears Steamed chocolate cake and poached pears](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/c9729dcbc08a1e297e5c989a3982f2e9/Derivates/834aad57c3a9e485eefe2e059389d5688a06d029.jpg)
Dificultad
La mayoría de nuestras recetas son fáciles, aunque las clasificadas con dificultad “media” o “difícil” son un poco más exigentes.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Raciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
Chocolate ganache filling
- 200 g dark chocolate, broken into small pieces
- 100 g pouring (whipping) cream
Chocolate cake
- 120 g unsalted butter, cut into pieces, plus extra to grease
- 100 g plain flour, plus extra to dust
- 3 Beurre Bosc pears, ripe but firm, peeled, cored and cut into quarters
- 1 cinnamon quill
- 4 eggs, separated
- 100 g sugar
- 120 g dark chocolate, broken into small pieces
- 1 tsp baking powder
- 1 pinch sea salt
Poached pears
- 1000 g water
- 100 g white sugar
- 20 g lemon juice
- 1 tsp vanilla bean paste
- 200 g whipped cream
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 3872.5 kJ / 925.5 kcal
- Proteína
- 12 g
- Carbohidratos
- 95.6 g
- Grasa
- 55.9 g
- Grasas saturadas
- 32.8 g
- Fibra
- 10.2 g
- Sodio
- 155.8 mg
En las Colecciones
Recetas alternativas
Banana pancakes with cinnamon yoghurt (9 months+)
15 Min
Walnut cake with coffee frosting
1小时 10 分钟
Chinese-style chicken
25min
Potato bake (Thermomix® Cutter, TM6)
1小时 10 分钟
Berry and yoghurt icy poles (12 months+)
24 godz. 10 min
Apple tart (Thermomix® Cutter, TM6)
1 Std.
Plum Clafoutis (TM6)
1h 15min
Bounty slice (Noni Jenkins)
1小时 30 分钟
Salt-free vegetable stock paste (6 months+)
55min
Basmati rice in Varoma bundt tin
35min
Chicken Tikka Masala Pasta
45 Min
Creamy chicken curry and rice
45 Min