Dispositivos y accesorios
Prawn laksa (Chef Degan)
Prep. 10min
Total 50min
4 portions
Ingredientes
-
water1800 g
-
pak choy60 g
-
yellow noodles250 g
-
quail eggs8
-
fresh red chilli25 g
-
dried chillies soaked to soften6 - 7
-
vegetable oil60 g
-
torch ginger flower cut in thin slices (see Tips)45 g
-
curry powder1 ¼ tsp
-
dried shrimp (ebi shrimp)45 g
-
Indonesian yellow spice paste room temperature60 g
-
coconut milk60 g
-
sea salt adjust to taste1 tsp
-
ground white pepper adjust to taste½ tsp
-
white sugar1 tsp
-
Chicken stock paste1 tsp
-
raw tiger prawns (approx. 200 g)4
-
firm tofu cut into pieces60 g
-
lemon basil leaves (see Tips)60 g
-
fried shallots60 g
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
1041.4 mg
Proteína
24.6 g
Calorías
2541.7 kJ /
607.5 kcal
Grasa
27.9 g
Fibra
5.6 g
Grasas saturadas
7.8 g
Carbohidratos
63.6 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién podría gustarte...
Cajun pork rice
1h 15min
Roast potatoes with gremolata (peeler)
1h 20min
Japanese Oden Soup
Ninguna valoración
Shanghai Mooncake
Ninguna valoración
Boiled pasta
20min
One Pot Chicken Rice
50min
Pipi and squid "paella" (Diabetes, TM6)
45min
Ayam Masak Lemak Cili Api
20min
Ayam Masak Kicap
40min
Lemang Paper Cup
1h 25min