Dispositivos y accesorios
Easy chicken congee with Chinese sausage and mushrooms
Prep. 5min
Total 35min
6 portions
Ingredientes
-
long grain rice or jasmine rice180 g
-
sea salt1 tsp
-
chicken breast sliced into strips150 g
-
Chicken stock paste (see Tips)2 tsp
-
ground white pepper2 pinches
-
water1500 g
-
sesame oil5 tsp
-
Chinese sausages (approx. 80 g), thinly sliced (see Tips)2
-
fresh shiitake mushrooms (100 g), halved if large8 - 12
-
spring onion/green onion sliced, to garnish1
-
fried shallots to garnish2 tbsp
-
red chilli oil to drizzle (see Tips)
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
896.8 mg
Proteína
17.5 g
Calorías
1642.1 kJ /
392.5 kcal
Grasa
18.9 g
Fibra
2.1 g
Grasas saturadas
5.6 g
Carbohidratos
39.1 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién podría gustarte...
Stir Fried Sweet Potato Leaves with Garlic
Ninguna valoración
KL Hokkien Noodles
35min
Hand Ripped Cabbage
20min
Spiralized Zucchini Noodles with Prawns and Lemon Sauce
Ninguna valoración
Chicken Curry (Filipino Style)
35min
San bei ji (three cup chicken)
35min
Quick prawn laksa (Noni Jenkins)
25min
Bubur Cha Cha (Coconut Milk Dessert with Sweet Potatoes)
40min
Hainanese chicken and rice
1h 50min
Lotus Root Peanut Pork Rib Soup
Ninguna valoración
All-in-one chicken congee
35min
Chicken Congee
1h 30min