Dispositivos y accesorios
Tang Yuan (Glutinous Rice Balls In Ginger Syrup)
Prep. 15min
Total 1h
8 portions
Ingredientes
-
water3000 g
-
glutinous rice flour250 g
-
old ginger smashed and flattened60 g
-
Chinese red dates seeds removed8 pieces
-
brown sugar150 g
-
pandan leaves tied into knots4
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
13.8 mg
Proteína
2.1 g
Calorías
845.2 kJ /
202 kcal
Grasa
0.5 g
Fibra
1.2 g
Grasas saturadas
0.1 g
Carbohidratos
47.6 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién podría gustarte...
Nasi Goreng Kampung
40min
Creamy Butter Milk Crabs
40min
Singapore Chilli Crab
50min
Vanilla Yogurt
12h 20min
Indonesian green spice paste
40min
Calamansi Juice
5min
Cantonese Steamed Fish
40min
Cempedak Cake
1h 30min
Bubur Cha Cha (Coconut Milk Dessert with Sweet Potatoes)
40min
Singapore Laksa
55min
Garlic, Olive Oil and Chilli Spaghetti
30min
Stir Fried Sweet Potato Leaves with Garlic
10min