Dispositivos y accesorios
Tandoori chicken
Prep. 35min
Total 1h 35min
8 portions
Ingredientes
Tandoori chicken
-
cumin seeds2 tsp
-
ground coriander2 tsp
-
cardamom pod seeds only4
-
sea salt flakes1 tsp
-
black peppercorns6
-
piece fresh ginger (approx. 30 g), peeled and cut into slices (1 cm)4 cm
-
garlic cloves2
-
long red chillies cut into halves and deseeded2
-
mustard of choice1 tsp
-
chilli powder1 tsp
-
ground turmeric1 tsp
-
ground cinnamon½ tsp
-
tomato paste (reduced salt)50 g
-
Greek yoghurt160 g
-
lemon juice50 g
-
vegetable oil40 g
-
chicken drumsticks8 - 12
Mint dressing
-
Greek yoghurt200 g
-
fresh mint leaves (1-2 bunches)60 g
-
brown onion50 g
-
fresh tomatoes cut into halves100 g
-
sea salt flakes1 tsp
Assembly
-
slivered almonds60 g
-
fresh coriander leaves only5 sprigs
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portions
Sodio
716.5 mg
Proteína
36 g
Calorías
1889.9 kJ /
449.9 kcal
Grasa
29.9 g
Fibra
3.6 g
Grasas saturadas
8.1 g
Carbohidratos
7.9 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Entertaining with Dani Valent
95 Recetas
Australia y Nueva Zelanda
Australia y Nueva Zelanda
También podría gustarte...
Chicken tikka masala with saffron rice
4h 40min
Tandoori chicken
45min
Chicken in yoghurt
30min
Spiced lamb roast
29h 50min
Chicken korma
45min
Chicken tikka masala
1h 10min
Chicken 65 and green chutney
1h 5min
Kuruma iraichchi with coconut roti
1h 40min
Coconut lamb curry
2h
Murgh makhani (Butter chicken)
1h 15min
Rogan josh
1h 35min
Bhuna gosht
1h 20min