Dispositivos y accesorios
Smoked salmon and preserved lemon choux buns
Prep. 25min
Total 1h 20min
12 pieces
Ingredientes
Salmon and ricotta filling
-
ricotta200 g
-
preserved lemon rind only, rinsed and chopped (approx. 1 tsp chopped)1 ½ pieces
-
smoked salmon100 g
-
fresh dill leaves only2 sprigs
-
ground black pepper to taste
-
lemon juice1 tbsp
Choux pastry
-
water125 g
-
unsalted butter chilled and cut into pieces (2 cm)50 g
-
salt1 pinch
-
plain flour75 g
-
eggs2
-
nigella seeds for sprinkling
-
egg lightly beaten1
Assembly
-
smoked salmon cut into pieces (3 cm)100 g
-
fresh dill for garnishing
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 piece
Proteína
8.1 g
Calorías
530.7 kJ /
126.4 kcal
Grasa
8.1 g
Fibra
0.4 g
Carbohidratos
5.1 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
High Tea
12 Recetas
Australia y Nueva Zelanda
Australia y Nueva Zelanda
También podría gustarte...
Panna cotta
6h 15min
Steamed white chocolate cheesecake
25h 20min
Tapenade
10min
Torta caprese (flourless almond cake)
2h
Chocolate fondant cake
40min
Chocolate fondants
30min
Kewpie mayonnaise
10min
Sun-dried tomato tartare
15min
Gruyère-stuffed Salmon Patties with Salad
1h 5min
Chocolate volcanos
55min
Mini chive pikelets with mushrooms
1h
Butterscotch panna cotta with pear sorbet (Mark Southon)
25h 20min