Dispositivos y accesorios
Ricotta gnocchi alla sorrentina
Prep. 10min
Total 55min
6 portions
Ingredientes
-
brown onion50 g
-
garlic clove1
-
extra virgin olive oil30 g
-
tomato passata400 g
-
sugar1 tsp
-
sea salt1 ½ tsp
-
fresh basil leaves, plus extra to garnish5
-
water1700 g
-
gnocchi (see Tip)700 g
-
mozzarella torn200 g
-
Parmesan cheese grated60 g
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
1256.3 mg
Proteína
17.5 g
Calorías
1604.8 kJ /
383.6 kcal
Grasa
16.2 g
Fibra
4 g
Grasas saturadas
7.1 g
Carbohidratos
42.9 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién podría gustarte...
Souvlaki lamb couscous salad
25min
Pistachio Cream Pasta
30min
High protein chicken parmi hot pocket
1h 15min
Risotto bolognese
45min
"Marry me" chicken pasta
35min
Quick and easy pork noodles
20min
Ricotta gnocchi "ripassati" with lemon-sage butter and pumpkin puree
4h
Chicken and refried bean burrito
45min
Beef and feta koftas
1h 30min
Creamy "marry me" chicken pasta
30min
Crispy sticky sesame chicken
45min
Risotto pomodori with burrata
30min