Dispositivos y accesorios
Duck Pâté and Caramelised Apple on Toasted Baguette
Prep. 15min
Total 15min
4 portions
Ingredientes
-
duck breasts, skin on250 g
-
fine sea salt½ tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
onions quartered80 g
-
unsalted butter diced60 g
-
anchovy fillets, in oil10 g
-
spam diced100 g
-
smoked paprika¼ tsp
-
garlic powder½ tsp
-
rum10 g
-
cream cheese100 g
-
apples unpeeled, cored and halved200 g
-
baguettes halved lengthways2
-
caster sugar1 tsp
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
1701.4 mg
Proteína
35.6 g
Calorías
3222.4 kJ /
770.2 kcal
Grasa
29.6 g
Fibra
5.4 g
Grasas saturadas
14.9 g
Carbohidratos
90.2 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Slicing and Grating
44 Recetas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
También podría gustarte...
Beetroot Soup, Horseradish Dumplings
1h 15min
Brazilian-style Beetroot and Carrot Salad
30min
Tahini and Beetroot Dip
1h 15min
Beetroot Gazpacho With Horseradish Créme
1h 40min
Pumpkin Soup, Seasonal Mushrooms and Truffle
1h 25min
Leftover Vegetable Houmous
10min
Sumac-spiced Houmous
5min
Sumac and Tahini Houmous
10min
Beetroot Soup with Herb Dumplings
1h 10min
Onion Soup
1h
Creamy Mushroom Truffle Soup
50min
Best Basic Houmous
5min