Dispositivos y accesorios
Red Wine-poached Pears with Crème Anglaise
Prep. 5min
Total 1h 45min
2 portions
Ingredientes
Crème Anglaise
-
whole milk300 g
-
caster sugar50 g
-
egg yolks from medium eggs4
-
vanilla pod seeds only (see tip), reserving the pod for later use1
Poached Pears
-
red wine fruity and light720 g
-
golden caster sugar100 g
-
honey1 tsp
-
star anise2
-
cinnamon sticks halved2
-
cloves3
-
Conference pears peeled2
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
96 mg
Proteína
11 g
Calorías
3818 kJ /
913 kcal
Grasa
13 g
Fibra
7.6 g
Grasas saturadas
5.5 g
Carbohidratos
127 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Calendar 2022
12 Recetas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
También podría gustarte...
Obe Ata (Red Pepper Sauce)
1 godz. 20 min
Braised Red Cabbage with Grated Apples
1 godz. 15 min
Poached Cod with Beurre Blanc and Tenderstem Broccoli
1 godz. 20 min
Sous-vide Cinnamon and Port-glazed Plums
1 godz. 20 min
Twice Baked Cheese Soufflés (Metric)
1 godz. 25 min
Hollandaise Sauce
15 min
Palmiers Two Ways
1 godz. 40 min
Savoury Cheesecake with Caramelised Onions
14 godz. 15 min
Duck Breast, Red Cabbage and Celeriac
1 godz. 35 min
Baked Pork Loin with Creamy Mushroom Sauce and Rice
1 godz. 20 min
Sweet Potato and Corn Chowder
45 min
Smoked Mackerel Pâté
55 min