Dispositivos y accesorios
Sugar-free layered lamingtons
Prep. 20min
Total 55min
15 portions
Ingredientes
Sponge
-
blanched almonds200 g
-
eggs4
-
light olive oil50 g
-
monkfruit sweetener (see Tips)80 g
-
natural vanilla extract1 tsp
-
gluten free baking powder1 tsp
Chocolate coating
-
water200 g
-
cocoa powder50 g
-
unsalted butter25 g
-
monkfruit sweetener100 g
Assembly
-
desiccated coconut to coat120 g
-
pouring (whipping) cream250 g
-
sugar free strawberry jam (see Tips)120 g
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
58.2 mg
Proteína
6.1 g
Calorías
1157.7 kJ /
276.7 kcal
Grasa
24.5 g
Fibra
6.9 g
Grasas saturadas
10.9 g
Carbohidratos
24.5 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Thermomix® Everyday Winter 2024
72 Recetas
Australia y Nueva Zelanda
Australia y Nueva Zelanda
También podría gustarte...
Chewy chocolate brownies
35min
Milk chocolate hazelnut spread
15min
Fresh jalapeño dip
5min
Udon with chicken and mushrooms
50min
Lasagne with fresh spinach pasta
2h 20min
Gluten free date, apple and walnut tea bread
1h 30min
Orange sponge cake
1h
High protein brownies
20min
Banana and oatmeal energy bars
35min
Banana bread
1h 40min
Overnight Oats with Matcha Yogurt
8h
Vegan porridge with fruits and cinnamon
15min