Dispositivos y accesorios
Sugar-free layered lamingtons
Prep. 20min
Total 55min
15 portions
Ingredientes
Sponge
-
blanched almonds200 g
-
eggs4
-
light olive oil50 g
-
monkfruit sweetener (see Tips)80 g
-
natural vanilla extract1 tsp
-
gluten free baking powder1 tsp
Chocolate coating
-
water200 g
-
cocoa powder50 g
-
unsalted butter25 g
-
monkfruit sweetener100 g
Assembly
-
desiccated coconut to coat120 g
-
pouring (whipping) cream250 g
-
sugar free strawberry jam (see Tips)120 g
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
58.2 mg
Proteína
6.1 g
Calorías
1157.7 kJ /
276.7 kcal
Grasa
24.5 g
Fibra
6.9 g
Grasas saturadas
10.9 g
Carbohidratos
24.5 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Thermomix® Everyday Winter 2024
72 Recetas
Australia y Nueva Zelanda
Australia y Nueva Zelanda
También podría gustarte...
Bounty slice (Noni Jenkins)
1h 30min
Tuna sushi rolls
1h 25min
Gluten free lentil wraps
3h 40min
Date and Nut Balls
20min
Walnut and coffee cream muffin
55min
Date and Nut Balls
20min
Slap pap (soft porridge)
40min
Chicken, bacon, pumpkin and spinach risotto
40min
Super Greens Powder
5h
Sugar-free strawberry pistachio slice
50min
High protein peanut banana shake
5min
Peanut butter brownie bliss balls (Post-natal)
1h 10min