Dispositivos y accesorios
Raw strawberry cheesecake
Prep. 15min
Total 7h 45min
12 portions
Ingredientes
Base
-
macadamia nuts130 g
-
pitted Medjool dates140 g
-
desiccated coconut70 g
-
salt¼ tsp
Filling
-
raw cashew nuts soaked (1 hour) and drained400 g
-
lemons flesh only100 g
-
pure maple syrup50 g
-
coconut oil120 g
-
natural vanilla extract1 tsp
-
sea salt1 pinch
-
balsamic vinegar1 tsp
-
water120 g
-
fresh strawberries250 g
-
fresh blueberries for garnishing40 g
-
goji berries for garnishing1 tbsp
-
flaked almonds (opcional) for garnishing1 tbsp
-
shredded coconut for garnishing1 tbsp
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
72.7 mg
Proteína
7.9 g
Calorías
1988 kJ /
473.3 kcal
Grasa
39.4 g
Fibra
5.9 g
Grasas saturadas
16.6 g
Carbohidratos
21 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Vegetarian Kitchen
87 Recetas
Australia y Nueva Zelanda
Australia y Nueva Zelanda
También podría gustarte...
Maca chocolate bark
50min
Vegan butter
8h 5min
Apricot macadamia biscuits
40min
Fennel, freekeh and orange salad
2h 25min
Lemon coconut bliss balls
40min
Savoury cashew cream cheese
3h 10min
Plant-based parmesan
5min
Gluten free fruit and nut loaf
55min
Carrot poppy seed muffins
1h 15min
Linseed crackers with mutabbal beitinjan (eggplant dip)
16h 20min
Coconut and beetroot balls
40min
Carrot cake bliss balls
40min