Dispositivos y accesorios
Raw strawberry cheesecake
Prep. 15min
Total 7h 45min
12 portions
Ingredientes
Base
-
macadamia nuts130 g
-
pitted Medjool dates140 g
-
desiccated coconut70 g
-
salt¼ tsp
Filling
-
raw cashew nuts soaked (1 hour) and drained400 g
-
lemons flesh only100 g
-
pure maple syrup50 g
-
coconut oil120 g
-
natural vanilla extract1 tsp
-
sea salt1 pinch
-
balsamic vinegar1 tsp
-
water120 g
-
fresh strawberries250 g
-
fresh blueberries for garnishing40 g
-
goji berries for garnishing1 tbsp
-
flaked almonds (opcional) for garnishing1 tbsp
-
shredded coconut for garnishing1 tbsp
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
72.7 mg
Proteína
7.9 g
Calorías
1988 kJ /
473.3 kcal
Grasa
39.4 g
Fibra
5.9 g
Grasas saturadas
16.6 g
Carbohidratos
21 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Vegetarian Kitchen
87 Recetas
Australia y Nueva Zelanda
Australia y Nueva Zelanda
También podría gustarte...
Ham and cheese quinoa muffins
1 Std. 30 Min
Vanilla cashew yoghurt
24 Std. 15 Min
Cashew cheddar cheese
3 Std. 10 Min
Raw chocolate beetroot cake
2 Std. 15 Min
Vegan butter
8 Std. 5 Min
Pumpkin, carrot and herb bread
1 Std. 30 Min
Pumpkin and turmeric loaf
1 Std. 50 Min
Apricot macadamia biscuits
40 Min
Zucchini pistachio loaf
1 Std. 30 Min
Avocado whip on seedy spelt bread (Post-natal)
2 Std. 30 Min
Coconut and beetroot balls
40 Min
Almond and date bars
2 Std. 15 Min