Dispositivos y accesorios
Quince tart
Prep. 20min
Total 1h 10min
8 portions
Ingredientes
Pastry
-
unsalted butter at room temperature, plus extra to grease200 g
-
white sugar150 g
-
lemon zest only, no white pith1
-
egg1
-
egg yolk1
-
sea salt1 pinch
-
plain flour400 g
-
baking powder3 tsp
Filling
-
quince paste cut into pieces (see Tips)700 g
-
sweet wine (e.g. Port, Marsala, brandy)70 g
Assembly
-
egg white lightly beaten, to brush1
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
169.4 mg
Proteína
6.8 g
Calorías
2863.4 kJ /
684.4 kcal
Grasa
21.8 g
Fibra
1.6 g
Grasas saturadas
13.3 g
Carbohidratos
115.6 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién podría gustarte...
Peach and plum upside-down cake
50min
Pickled cabbage salad with Thermomix® Cutter
10min
Prune jam
55min
Focaccia
2h 5min
Sous vide chicken liver pâté (TM6)
2h 20min
Quince paste
4h 10min
Feijoa celebration cake
1h 30min
Traditional Kaiser rolls
26h 35min
Advocaat (Eggnog liqueur)
10min
Cherry clafoutis
1h 5min
Kangaroo Bolognaise (Mark Olive)
2h 30min
Tuna dip
15min