Dispositivos y accesorios
Fish stock
Prep. 5min
Total 35min
1315 g
Ingredientes
-
water1500 g
-
fish bones cut into pieces (approx. 5 cm - see Tips)300 - 500 g
-
salt½ tsp
-
dried bay leaves2
-
black peppercorns6
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1315 g
Sodio
3623.4 mg
Proteína
129.9 g
Calorías
3398.6 kJ /
812.3 kcal
Grasa
31.8 g
Fibra
0.8 g
Grasas saturadas
0.1 g
Carbohidratos
2.1 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién podría gustarte...
Citrus seafood salad
1 godz.
Pear and blue cheese salad with hazelnuts (Thermomix® Cutter)
15 min
Prawn bisque with lemon myrtle (Andrew Fielke)
55 min
Korean Ginseng Chicken
1 godz. 10 min
Salmon with fennel and apple salad
1 godz. 20 min
Potato and porcini mushroom soup
30 min
Hearty seafood chowder
45 min
Radish cakes
1 godz. 5 min
Chawan mushi (Japanese savoury egg custard)
35 min
Steamed Chicken with Dang Gui
1 godz. 30 min
Grilled eggplant with lime and ginger dressing
30 min
Pork belly with noodles and chilli miso sauce (TM6)
4 godz. 20 min