Dispositivos y accesorios
Gochujang (Korean chilli paste) marinade
Prep. 10min
Total 10min
350 g
Ingredientes
-
garlic cloves3
-
fresh ginger20 g
-
pear unpeeled and cored100 g
-
rice wine vinegar40 g
-
light soy sauce20 g
-
honey30 g
-
sea salt2 pinches
-
Korean chilli paste (gochujang) (see Tips)130 g
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 350 g
Sodio
5805 mg
Proteína
18.5 g
Calorías
1903.3 kJ /
454.9 kcal
Grasa
8.2 g
Fibra
10.9 g
Grasas saturadas
1.5 g
Carbohidratos
82 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién podría gustarte...
VEGEMITE® and cheese butter
10min
Korean chicken cheese tteokbokki
30min
Korean Bo ssam
29h 20min
Hoisin Honey BBQ Sauce
30min
Yu Sheng Prosperity salad (Thermomix® Cutter)
30min
Korean fried chicken
4h
Kewpie mayonnaise
10min
Crispy Japanese chicken with pickled cucumbers
1h 35min
Char siew sauce
10min
Butterflied chicken with chilli oil and pineapple salsa (Darren Robertson)
3h 15min
Korean marinade
40min
Char Siu Marinade
10min