Dispositivos y accesorios
Gochujang (Korean chilli paste) marinade
Prep. 10min
Total 10min
350 g
Ingredientes
-
garlic cloves3
-
fresh ginger20 g
-
pear unpeeled and cored100 g
-
rice wine vinegar40 g
-
light soy sauce20 g
-
honey30 g
-
sea salt2 pinches
-
Korean chilli paste (gochujang) (see Tips)130 g
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 350 g
Sodio
5805 mg
Proteína
18.5 g
Calorías
1903.3 kJ /
454.9 kcal
Grasa
8.2 g
Fibra
10.9 g
Grasas saturadas
1.5 g
Carbohidratos
82 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién podría gustarte...
Lemon Mousse with Basil Slush
25h
Sticky Gochujang Marinade
10min
Iced matcha coconut caramel latte
1h 45min
Tom kha gai (Thai chicken coconut soup)
30min
Sichuan Chilli Oil
50min
Larb (spicy minced chicken salad)
40min
Tom kha prawns
25min
Korean marinade
40min
Som tum (Thai green papaya salad)
20min
Matcha Smoothie Breakfast Bowl
5min
Ginger and chilli dipping sauces (for Hainanese chicken)
20min
Prawn and chicken laksa
40min