Dispositivos y accesorios
Polenta porridge with roast rhubarb and sweet dukkah (Diabetes)
Prep. 10min
Total 40min
4 portions
Ingredientes
-
hazelnuts20 g
-
shelled pistachios25 g
-
sesame seeds1 tbsp
-
coriander seeds3 tsp
-
brown sugar2 ½ tsp
-
ground cinnamon¾ tsp
-
ground cardamom¾ tsp
-
full cream milk625 g
-
coconut milk reduced fat125 g
-
honey90 g
-
water250 g
-
polenta white110 g
-
rhubarb trimmed and cut into 5 cm pieces300 g
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
74.3 mg
Proteína
11.8 g
Calorías
1692.5 kJ /
405 kcal
Grasa
16.3 g
Fibra
5.3 g
Grasas saturadas
6.3 g
Carbohidratos
50.8 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Thermomix® Cooking for Diabetes
72 Recetas
Australia y Nueva Zelanda
Australia y Nueva Zelanda
También podría gustarte...
Community fave brown rice salad
55 min
Basmati rice in Varoma bundt tin
35 min
Lasagne with fresh spinach pasta
2 godz. 20 min
Date and nut balls
20 min
Black Rice Pudding
45 min
Asian cucumber salad (Thermomix® Cutter)
Brak ocen
Cinnamon crumpets with autumn fruit (Diabetes)
20 min
Quinoa and Seitan Poke Bowl
1 godz. 40 min
Pumpkin and ginger soup
35 min
Broccoli stem falafel
25 godz. 40 min
Greek cabbage salad
5 min
The best egg salad open sandwich (Diabetes, TM6)
20 min