Dispositivos y accesorios
Ciabatta olive sticks
Prep. 20min
Total 2h 5min
16 portions
Ingredientes
-
lemon peel only, no white pith1
-
fresh oregano leaves only2 sprigs
-
water550 g
-
dried instant yeast3 tsp
-
olive oil plus extra to grease45 g
-
baker's flour plus extra to dust750 g
-
sea salt2 tsp
-
pitted Kalamata olives (see Tips)200 g
Dificultad
medio
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
329.9 mg
Proteína
6.1 g
Calorías
888.2 kJ /
212.3 kcal
Grasa
5 g
Fibra
1.9 g
Grasas saturadas
0.7 g
Carbohidratos
35.5 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Thermomix® Everyday
68 Recetas
Australia y Nueva Zelanda
Australia y Nueva Zelanda
También podría gustarte...
Mother sourdough starter
108h 20min
Pistachio and White Chocolate Cookies
50min
Melting moments with passionfruit cream
45min
Amaretto biscuits
30min
Squash and Beetroot Couscous with Chickpeas and Tahini Dressing
45min
Egg Salad in Crispy Easter Nests
1h
Artisan potato bread
2h 5min
Baklava
3h 45min
Portuguese Bread (Pão de água)
3h 30min
Buttermilk loaf baked in a cast iron pot
2h 25min
Turkish Flatbreads
2h 10min
Greek pita breads
1h 15min