Dispositivos y accesorios
Tarbot in champagnesaus
Prep. 15min
Total 40min
6 porties
Ingredientes
Basmatirijst
-
water1300 g
-
zout1 - 1 ½ tl
-
olijfolie30 g
-
basmati rijst300 g
Tarbot in champagnesaus
-
sjalotten gehalveerd40 g
-
boter, ongezouten of gezouten (van koemelk) in stukken gesneden100 g
-
visbouillon in poeder1 el
-
water100 g
-
170 g mousserende witte wijnChampagne170 g
-
tarbotfilets (ongeveer 150 g per stuk)6
-
zout aanpassen aan de smaak2 snuifjes
-
gemalen peper aanpassen aan de smaak4 snuifjes
-
room, elk type (van koemelk)3 el
-
eierdooiers5
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portie
Sodio
1177.9 mg
Proteína
71.2 g
Calorías
3449.7 kJ /
824.5 kcal
Grasa
36.8 g
Fibra
0.9 g
Grasas saturadas
15.4 g
Carbohidratos
42.6 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
140 jaar Vorwerk
16 Recetas
Benelux
Benelux
También podría gustarte...
Pulled Pork
Ninguna valoración
Speculoos Druiven Tiramisu
1h
Temaki Sushi
Ninguna valoración
Reuben sandwich met gegrild rundvlees
Ninguna valoración
Rassolnik (gepekelde augurken soep)
1h 20min
Crème anglaise
15min
Maanzaad-mayonaise
Ninguna valoración
Vegan Bonenburgers met Rode Bosbessensaus
Ninguna valoración
Lams- en Quinoastoofpot
Ninguna valoración
Dubai Chocolate Tiramisu
Ninguna valoración
‘Îles Flottantes’ in White Chocolate Cream and Roses
Ninguna valoración
Dubai Chocolate Macarons
Ninguna valoración