Dispositivos y accesorios
Pan-fried Brussels sprouts with tonnato sauce
Prep. 10min
Total 25min
6 portions
Ingredientes
Pangrattato
-
bread day old rustic bread45 g
-
garlic cloves2
-
lemon zest only, no white pith1
Tonnato sauce
-
tuna, canned, in brine drained185 g
-
small dried anchovies2
-
egg yolks2
-
lemon juice40 g
-
sea salt¼ tsp
-
ground black pepper2 pinches
-
extra virgin olive oil plus extra to fry150 g
-
baby pickled capers30 g
Brussels sprouts
-
water250 g
-
Brussels sprouts trimmed and cut into halves500 g
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
384.7 mg
Proteína
11 g
Calorías
1370.9 kJ /
327.7 kcal
Grasa
27 g
Fibra
4 g
Grasas saturadas
4.5 g
Carbohidratos
13.3 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Thermomix® Everyday
68 Recetas
Australia y Nueva Zelanda
Australia y Nueva Zelanda
También podría gustarte...
Crunchy salad with green goddess dressing (Diabetes)
20 Min
Cauliflower hummus with green vegetables
1 Std.
Basque Burnt Cheesecake
3 Std. 10 Min
Sichuan zucchini and eggplant
1 Std. 15 Min
Tzatziki
Keine Bewertungen
Spicy prawn salad with carrot and cucumber ribbons (Thermomix® Spiralizer, using modes)
20 Min
Beef Rendang
1 Std. 35 Min
Middle Eastern open chicken pie (Diabetes, TM6)
1 Std. 30 Min
Beetroot and lamb flatbreads with tahini yoghurt (Diabetes)
1 Std. 10 Min
Wholemeal fish fingers with smashed beans (Diabetes)
35 Min
Cauliflower falafel with pickled cabbage and tzatziki (Darren Robertson)
24 Std. 55 Min
Salmon with fennel and apple salad
1 Std. 20 Min