Dispositivos y accesorios
Pan-fried Brussels sprouts with tonnato sauce
Prep. 10min
Total 25min
6 portions
Ingredientes
Pangrattato
-
bread day old rustic bread45 g
-
garlic cloves2
-
lemon zest only, no white pith1
Tonnato sauce
-
tuna, canned, in brine drained185 g
-
small dried anchovies2
-
egg yolks2
-
lemon juice40 g
-
sea salt¼ tsp
-
ground black pepper2 pinches
-
extra virgin olive oil plus extra to fry150 g
-
baby pickled capers30 g
Brussels sprouts
-
water250 g
-
Brussels sprouts trimmed and cut into halves500 g
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
384.7 mg
Proteína
11 g
Calorías
1370.9 kJ /
327.7 kcal
Grasa
27 g
Fibra
4 g
Grasas saturadas
4.5 g
Carbohidratos
13.3 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Thermomix® Everyday
68 Recetas
Australia y Nueva Zelanda
Australia y Nueva Zelanda
También podría gustarte...
Fish with herb tahini sauce & quinoa cauli tabbouleh
35min
Spicy Chinese Chicken with Zoodles
40min
Sauerkraut (Thermomix® Cutter, using modes)
Ninguna valoración
Fattoush with grilled haloumi
5h
Yellow chicken curry with rice
1h
Wimbledon strawberry fool
1h 15min
Sautéed Vegetables with Broccoli Sauce
30min
Cacao and buckwheat crêpes, orange and rhubarb (Diabetes)
40min
Mala bakkwa (Chinese pork jerky)
24h 40min
Cauliflower Mash
25min
Smoky bean and tomato bowl (Diabetes, TM6)
30min
Keto Cauliflower Stuffing
1h 15min