Dispositivos y accesorios
Pittige udon noedles met tempé (Matthew Kenney)
Prep. 15min
Total 5h 40min
6 porties
Ingredientes
-
rauwe cashewnoten155 g
-
water om te weken
Paprikaolie
-
extra vergine olijfolie60 g
-
paprikapoeder1 ½ tl
Pikante cashewnotensaus
-
hoi sin saus155 g
-
misopasta (zie tip)70 g
-
groentebouillon poeder2 el
-
agavesiroop30 g
-
shichimi togarashi Japans 7-kruidenmengsel1 el
Shiitake dashi
-
water1400 g
-
shiitake paddenstoelen, gedroogd dun gesneden90 g
-
kombu (ongeveer 3-4 grote bladeren)15 g
Udon noedels
-
water1500 g
-
extra vergine olijfolie om te bakken1 - 2 el
-
tempé in stukken170 g
-
rode chili-olie1 el
-
udon noedels gedroogd340 g
-
eetbare bloemen om te versieren
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portie
Sodio
914.2 mg
Proteína
22.8 g
Calorías
2820.3 kJ /
674.1 kcal
Grasa
31.8 g
Fibra
6.1 g
Grasas saturadas
5.8 g
Carbohidratos
80.1 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Foodtrends 2023
17 Recetas
Benelux
Benelux
También podría gustarte...
Glutenvrije, Vegan Linzen Wraps
Ninguna valoración
Vegan Havermoutpap met Fruit en Kaneel
15min
Pompoen Chai Latte
20min
Muffins met intense chocolade (zonder toegevoegde suiker)
Ninguna valoración
Aardappel-wortel hapjes
40min
Mango, banaan en bosbessenpuree
10min
Fatayer met kaas en munt
2h
Lactosevrije tiramisu
Ninguna valoración
Sous-vide rode bieten met de Peeler
Ninguna valoración
Gebakken buns
Ninguna valoración
Pindakaas Havermoutbal
Ninguna valoración
Natuurlijk zoete appel- en dadelcake (gluten- en zuivelvrij)
1h