
Dispositivos y accesorios
Pittige udon noedles met tempé (Matthew Kenney)
Prep. 15min
Total 5h 40min
6 porties
Ingredientes
-
rauwe cashewnoten155 g
-
water om te weken
Paprikaolie
-
extra vergine olijfolie60 g
-
paprikapoeder1 ½ tl
Pikante cashewnotensaus
-
hoi sin saus155 g
-
misopasta (zie tip)70 g
-
groentebouillon poeder2 el
-
agavesiroop30 g
-
shichimi togarashi Japans 7-kruidenmengsel1 el
Shiitake dashi
-
water1400 g
-
shiitake paddenstoelen, gedroogd dun gesneden90 g
-
kombu (ongeveer 3-4 grote bladeren)15 g
Udon noedels
-
water1500 g
-
extra vergine olijfolie om te bakken1 - 2 el
-
tempé in stukken170 g
-
rode chili-olie1 el
-
udon noedels gedroogd340 g
-
eetbare bloemen om te versieren
Inf. nutricional por 1 portie
Calorías
674.1 kcal /
2820.3 kJ
Proteína
22.8 g
Grasa
31.8 g
Carbohidratos
80.1 g
Fibra
6.1 g
Grasas saturadas
5.8 g
Sodio
914.2 mg
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en

Foodtrends 2023
17 Recetas
Benelux
Benelux
También podría gustarte...
Uramaki Sushi met Tempura Garnalen
Ninguna valoración
Vanille Mille-Feuille met Karamel en Pecannoten
Ninguna valoración
Cijfertaart
Ninguna valoración
Gevulde seitanrol met champagnerijst
Ninguna valoración
Zuivelvrije tzatziki
Ninguna valoración
Tarwe-, noten- en zuivelvrije mueslirepen
Ninguna valoración
Mangochutney
1h 20min
Eiersalade met curry
Ninguna valoración
Gyoza met kip en knoflook
Ninguna valoración
Sinaasappel Sponge Cake
1h
Amandel-, kokos- en chocoladekoekjes (zonder toegevoegde suiker)
Ninguna valoración
Avocadomayonaise
15min