Dispositivos y accesorios
Pittige udon noedles met tempé (Matthew Kenney)
Prep. 15min
Total 5h 40min
6 porties
Ingredientes
-
rauwe cashewnoten155 g
-
water om te weken
Paprikaolie
-
extra vergine olijfolie60 g
-
paprikapoeder1 ½ tl
Pikante cashewnotensaus
-
hoi sin saus155 g
-
misopasta (zie tip)70 g
-
groentebouillon poeder2 el
-
agavesiroop30 g
-
shichimi togarashi Japans 7-kruidenmengsel1 el
Shiitake dashi
-
water1400 g
-
shiitake paddenstoelen, gedroogd dun gesneden90 g
-
kombu (ongeveer 3-4 grote bladeren)15 g
Udon noedels
-
water1500 g
-
extra vergine olijfolie om te bakken1 - 2 el
-
tempé in stukken170 g
-
rode chili-olie1 el
-
udon noedels gedroogd340 g
-
eetbare bloemen om te versieren
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portie
Sodio
914.2 mg
Proteína
22.8 g
Calorías
2820.3 kJ /
674.1 kcal
Grasa
31.8 g
Fibra
6.1 g
Grasas saturadas
5.8 g
Carbohidratos
80.1 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Foodtrends 2023
17 Recetas
Benelux
Benelux
También podría gustarte...
Kokos Dahl
25min
Soba noodle mee goreng
40min
Baby-vriendelijke heerlijke kokosnoot dhal
30min
Multi-inzetbaar | Kip piccata pasta / kip noodle salade / kip couscous salade
1h 30min
Vegan baklava
Ninguna valoración
Citroen en yoghurt dessert
3h 15min
Zoetzure dhal
Ninguna valoración
Pilav met varkensvlees en wilde rijst
1h 10min
Gestoomde marmercake
1h 30min
Napolitaanse Pizza
Ninguna valoración
Chocoladebonencake met kokosboterroomglazuur
Ninguna valoración
Uramaki Sushi met Tempura Garnalen
Ninguna valoración