Fish "tacos" with coleslaw (Noni Jenkins)
TM6 TM5 TM31

Fish "tacos" with coleslaw (Noni Jenkins)

4.6 (63 valoraciones )

Ingredientes

Coleslaw

  • 20 g red onion (optional)
  • 40 g red cabbage
  • 40 g green cabbage
  • 1 carrot, cut into pieces
  • ½ apple cut into halves
  • 2 sprigs fresh parsley, leaves only
  • 1 tbsp plain yoghurt (see Tips)
  • 1 tsp Dijon mustard
  • 1 tbsp apple cider vinegar
  • sea salt, to taste
  • ground black pepper, to taste

Fish

  • 3 tbsp crumb mix (see Tips)
  • 400 g skinless, firm white fish fillets (e.g hoki or barramundi), cut into 4 cm strips
  • 2 tbsp coconut oil, to fry

Build your tacos

  • 4 - 6 baby cos lettuce or iceberg lettuce leaves
  • ½ avocado, diced
  • 10 cherry tomato, sliced
  • 4 sprigs fresh coriander, leaves only
  • 2 tbsp plain yoghurt (see Tips)
  • sea salt, to taste
  • ground black pepper, to taste
  • lemon wedges, to serve

Inf. nutricional
por 1 portion
Calorías
2883 kJ / 686.4 kcal
Proteína
50.4 g
Carbohidratos
17.8 g
Grasa
43.7 g
Grasas saturadas
20 g
Fibra
15 g
Sodio
927.3 mg

¿Te gusta lo que ves? ¡Esta receta y otras más de 80 000 te están esperando!

Registrarse gratis

Regístrate en la prueba gratuita de 30 días y descubre todas las recetas de Cookidoo® sin compromiso.

Más información

Recetas alternativas