Dispositivos y accesorios
Pineapple carpaccio and strawberry sorbet (Thermomix® Cutter, using modes)
Prep. 20min
Total 20min
8 portions
Ingredientes
Strawberry sorbet
-
white sugar150 g
-
freshly squeezed lemon juice2 tsp
-
ripe banana broken into pieces1
-
frozen strawberries (see Tips)500 g
Pineapple carpaccio
-
fresh pineapple peeled and cut vertically in 4–6 wedges (approx. 200 g each)1
-
fresh mint leaves only, to decorate
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
2.7 mg
Proteína
1 g
Calorías
686.8 kJ /
164.2 kcal
Grasa
0.2 g
Fibra
3.3 g
Grasas saturadas
0 g
Carbohidratos
42.6 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién podría gustarte...
Cheeseburger Meatball and potato wedge traybake
1 h
Mini chocolate bundts
45 min
Peach and custard cream muffins
50 min
Sunday lamb roast
No ratings
Elly Berryman's plum shortcake
1 h
Mini Classic Polish "torts"
2 h 30 min
Maple and Pecan Steamed Puddings
1 h 25 min
Liquorice ice cream with blackberries (George Calombaris)
24 h 25 min
BBQ chicken pizza
1 h 30 min
Classic Polish 'tort'
2 h 25 min
Lala's creamy lemon butter chicken
1 h 10 min
Filo chicken pie
45 min