Dispositivos y accesorios
Mac and smoky cheese
Prep. 20min
Total 1h 20min
6 portions
Ingredientes
-
unsalted butter plus extra for greasing80 g
-
water1200 g
-
dried macaroni pasta250 g
-
shortcut bacon rashers4
-
milk500 g
-
cream cheese cut into pieces (3 cm)250 g
-
Dijon mustard2 tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
salt½ tsp
-
smoked cheese cut into pieces (3-4 cm - see Tips)200 g
-
panko breadcrumbs50 g
-
smoked paprika for sprinkling
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
1073.1 mg
Proteína
24.9 g
Calorías
2619.8 kJ /
623.8 kcal
Grasa
40.4 g
Fibra
1.6 g
Grasas saturadas
25.6 g
Carbohidratos
40.2 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Barbecue
102 Recetas
Australia y Nueva Zelanda
Australia y Nueva Zelanda
También podría gustarte...
Meatball subs
55 Min
Honeycomb ice cream slice
4 Std. 10 Min
Sour cream and chicken enchiladas
1 Std. 10 Min
Middle Eastern lamb pizza pie (TM6)
2 Std.
Easy mac and cheese
40 Min
Chilli chicken with corn and avocado cream
35 Min
Chicken banh mi
4 Std. 35 Min
Greek lamb rolls with yoghurt dressing
40 Min
Little lasagne cups
2 Std. 50 Min
Rosemary meat pies
3 Std. 30 Min
Creamy tomato and salami fettuccine
30 Min
Cheese and bacon cob loaf
1 Std. 20 Min