![Butternut Queso (Matthew Kenney) Butternut Queso (Matthew Kenney)](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/d72823d8db30f7cf61a381aaef6bd505/Derivates/f79a552d2bf84eb6f87b911dc83627c42c285e82.jpg)
Dificultad
La mayoría de nuestras recetas son fáciles, aunque las clasificadas con dificultad “media” o “difícil” son un poco más exigentes.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Raciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
- 255 g cashews
- water, to soak
- 170 g butternut pumpkin, peeled, deseeded and cut into pieces (5 cm)
- 450 g liquid vegetable stock or water, plus 2 tsp vegetable stock paste
- 60 g nutritional yeast
- 170 g extra virgin olive oil
- 45 g apple cider vinegar
- 1 tbsp chilli powder
- 1 ½ tsp dried chilli flakes
- ½ - 1 tsp salt, to taste
- tortilla chips
- guacamole, to garnish
- fresh tomato salsa, to garnish
- fresh jalapeño chilli, sliced, to garnish
- fresh coriander, chopped, to garnish
- Inf. nutricional
- por 1 Complete recipe
- Calorías
- 13368.3 kJ / 3195.1 kcal
- Proteína
- 77.9 g
- Carbohidratos
- 121.3 g
- Grasa
- 283.9 g
- Grasas saturadas
- 46.4 g
- Fibra
- 29.5 g
- Sodio
- 2106.5 mg
Recetas alternativas
Cauliflower hummus with green vegetables
1 Std.
Basil pesto
10min
Persimmon fruity dream
10min
Spiced poached pears with vanilla cheesecake and gingernut crumb
5h 30min
Quince, burnt tahini custard with blackberry vinegar snow (Ray Capaldi)
4 Std. 25 Min
Lemon Myrtle Baklava (Mark Olive)
3u. 20min
Guacamole
10min
Mushroom freekeh risotto with spring onion oil
1 Std. 10 Min
Corn chips with salsa roja
1 Std. 20 Min
Crunchy salad with green goddess dressing (Diabetes)
20min
Quinoa tabouli
12h 40min
Hommus
15min